perjantai 18. marraskuuta 2016

Ja tauko jatkuu...


Juttu on nyt niin, että hevosen selkään en tule pääsemään ennen vuoden vaihdetta. Tämä on jollakin tasolla ollut mielessäni odotettavissa, vaikka tietenkin toivoin polveni kestävän ratsastusta, tuli se pari viikkoa sitten ollella tunnilla kipeäksi. Vasemman polven lisäksi oikeasta polvesta löydettiin hyppääjänpolven oireita, sekä samainen rasitusmurtuma kuin vasemmassakin. Mitään muuta kuin lepoa en juuri nyt voi parantumisen hyväksi tehdä, joten heppahommat jäävät kärryttelyyn ja tallilla hengailuun loppu vuodeksi. Ja kyllä, harmittaahan se aivan mielettömästi.

Ratsastuksen lisäksi olen päättänyt ottaa taukoa myös blogista. Olette varmaankin huomannut, että mun postaukset ovat olleet erittäin vähäisiä nyt koko syksyn ajan, eikä tilannetta juurikaan paranna se, että en tunneille pääse. Uskon vahvasti, että ketään ei liiemmin kiinnosta erittäin lyhyet päivittelyt satunnaisista tallireissuista tai maastoilusta kärryjen kanssa. Joten, otan tauon, karistan samalla yhden murheen harteiltani ja keskityn nauttimaan iltatalleista, hevosten rapsuttelusta ja harjaamisesta sekä tietenkin niistä satunnaisista kärryttelyretkistä. Ja ennen kaikkea keskityn parantumiseen, jotta näistä ikävistä vaivoista päästäisiin eroon.

Blogin pariin palaan ensi vuoden puolella, jolloin tilanne näyttää toivottavasti vähän paremmalta.

~ Amppa

1 kommentti:

  1. Voimia! Itselläni polvet ovat olleet aina herkkä paikka jos siihen joku osuu. Lääkärissä käytiin ja lomaa tuli mutta onneksi pystyn ratsastamaan.

    VastaaPoista