lauantai 26. joulukuuta 2015

Natascha


Oona & Nata
24.12.2015 ->
Ensimmäinen oma hevonen ♥Mä en vieläkään käsitä tätä. Avasin jouluaattona pahvilaatikon, näin laatikossa paperinipun ja paperinipussa tekstin "Omistajanvaihdosilmoitus" ja sen alla nimen "Natascha". Ensimmäinen reaktio oli, että onko mun vanhemmat ihan tosissaan, onko mulle todella ostettu hevonen - onko mulle todella ostettu Nata. Koko loppuilta meni täristen ja hyppien, mä en vaan kykene sisäistämään, että tämä hevonen todella on mun.Nata oli ennen mun valmentajan hevonen, ja muutaman eri käänteen jälkeen tilanne on se, että Nata on nyt mun, vaikka mä en sitä edelleenkään tajuakaan. Nyt siis opettelen elämää hevosenomistajana, ja blogi tulee mun osalta jatkossa pyörimään pitkälti tämän ympärillä.


Kuvat on otettu 26.12, kun kävin moikkaamassa Nataa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun sain omistajanvaihdospaperit käteeni. Kenttä oli niin jäässä, että pehmeimmissäkin kohdissa käveleminen oli vähän kyseenalaista, joten parin ympyräkierroksen jälkeen suunnattiin tutkimaan maastopolkuja, jotka olivat ihmeen pehmeitä.
~ Omppu

10 kommenttia:

 1. Moikka, oon tällänen piiloseuraaja joka sillointällöin on anonyymina kommentoinut johonkin postauksiin ja nyt siis uskaltaudun omalla nimellä kommentoimaan.. :D Oon siis seuraillut sun blogia 2014 alusta asti ja oon aina tykännyt sun tavasta kirjottaa, luontevaa ja kevyttä. Oot jaksanu myös postailla paljon joka on ihan super kiva. Oon huomannu joissain heppablogeissa ns "taantumaa" mutta tää blogi ei oo hiljentynyt, onneksi. Lopuksi vielä superisti onnea omasta hevosesta! Oot varmasti hyvä hevosenomistaja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva tietää, että joku on noinkin kauan jo jaksanut lukea tätä blogia! Kiitos paljon kommentistasi ja onnitteluista, piristit iltaani. Toivotaan, ja onneksi mun valmentaja (= Natan entinen omistaja) on tässä jutussa tosi paljon mukana, joten en jää uudessa tilanteessa ns. "yksin" :)
   ~ Omppu

   Poista
 2. Onnittelut uudesta kavioliitosta! Toivottavasti monia, monia vuosia kestävästä ja iloisesta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!!!
  Ihan mieletöntä!! Oot vuosien varrella kehittyny SAIRAASTI ja ihan mielettömän hienoa että saat kehittyä OMAN hevosesi kanssa!! En voi käsittää!! <3 <3
  Postauksesi ovat olleet alusta lähtien hyviä, ja osaat kirjoittaa blogiin erittäin mielenkiintoisia juttuja hevostelustasi. Jatka samaan malliin. Toivottavasti omasta hevosesta ja lisääntyvästä vastuusta ja ajankäytöstä riippumatta ehdit postailla yhtä usein, ja oman hevosen kanssa aiheita saattaa keksiä helpomminkin! :)
  Onnea tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä en itsekään käsitä tätä vielä, että mulla on ihan todella hevonen, varsinkin, kun Nata on kaikin puolin täydellinen ensimmäinen hevonen mulle niin osaamisen, koon kuin luonteensakin puolesta.

   Uskon myös, että omasta hepasta keksii mukavasti enemmänkin postausaiheita, ja koska Natan vuokraaja käy noin pari kertaa viikossa edelleen, mulla on pari iltaa viikossa täysin heppavapaata ja viikonloppuisin pitäisi ainakin ehtiä istumaan tietokoneen ääreen ja kirjoittaa. Seuraavan parin lomaviikon aikana koitan kirjoittaa myös "varastoon" postauksia, joita voin sitten julkaista, kun koulu tapansa mukaan lähtee painamaan päälle.

   Kiitos paljon! :)

   ~ Omppu

   Poista
 4. Kiva!! Oon seuraillu sun postauksia 2014 kesästä asti, ja oon aina tykänny sun tyylistä kirjottaa, oot hyvä siinä. :) oon tosi ilonen sun puolesta, että sait vihdoin oman hevosen :)! Ja ajattelin, että tiedätkö pitääkö Anne tunnit ensikesänä zilpalla leireillä, ja jos tiedät niin millä leireillä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mun tietääkseni Anne ei pidä enää tunteja Zilpalla, uskoisin että leiritunnit pitää JP ja Titta :)
   ~ Omppu

   Poista
 5. Paljon onnea oman hevosen kanssa!

  VastaaPoista