sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Missä mennään?

Kesäjuttuja & kuulumisia


Kesä meni liian nopeasti, koulu alkoi liian nopeasti ja syksy tuli liian nopeasti. Omalla tavallaan kesä oli kiva, oli lämmin, hengailtiin kavereiden kanssa, uitiin, nautittiin ja reissattiin. Oli myös toki joitakin juttuja, mitkä olisi voinut vaan jäädä välistä. Kuitenkin pääasiassa oli kiva kesä ja lämmöllä muistellen eteenpäin.

Koulukin tosiaan tuli ja alkoi. Vika vuosi peruskoulussa tuottaa tietenkin heti jo omat paineensa, mutta niitä on kyllä tullut jo ihan muualtakin. Kaikenlaista stressattavaa löytyi jo heti ekojen viikkojen aikana, mikä tietenkin tekee varmasti koko loppuvuodesta raskaan. Ongelma kohtia ja sen sellaisia valituksia voisin luetella jo ihan kiitettävästi, mutta taidampa jättää sen kaiken yhteen lauseeseen: vikasta vuodesta tulee mulle tosi raskas.


Heppailun sarallakaan ei tällä hetkellä mene kovin hyvin. Tai no siis vakiotunnit tosiaan tottakai alkoivat viime viikolla (tälle tunnille en tietenkään muiden reissujen puolesta päässyt), joka on tietty tosi kiva juttu. Mulla ja Ellillä alkaa jo neljäs vuosi Cruisessa, mikä tuntuu oikeastaan aika hurjalta. Vastahan me aloitettiin! Meillä vaihtui myös tuntipäivä ja -ryhmä maanantaille, mikä sopii paremmin aikatauluihin. Ennen tuntien alkua käytiin myös kaksi viikkoa sitten irtotunnilla totuttelemassa taas ratsasteluun kuukauden tauon jälkeen. Tästä päivästä oli tarkoitus tulla mydaytä, tosin kuvaus jäikin vähän puolitiehen, eli tätä ei siis tule. Postausta en siitä erikseen kirjoita, mutta menin tosiaan Roomeolla ja tehtiin ihan peruskoulujuttuja. Meni ihan hyvin.


Tällä hetkellä mulla ei ole oikeastaan mitään liikutettavaa/ratsastettavaa hevosta. Sellaista ajattelin kyllä alkaa metsästämään, kun aikaa ja kulkuneuvokin nykyisin löytyy (kesällä ajoin mopokortin ja kotoa löytyy tällähetkellä skootteri helpottamassa elämää). Sopivaa kaveria ei ole ainakaan vielä tullut vastaan, mutta etsinnät jatkuu. Motivaatio aktiivisempaan heppailuun ja ratsasteluun on nimittäin erittäin suuri!

Melkein koko kesä on kyllä valehtelematta kulunut melkein täysin toisen harrastukseni parissa. Suunnistuksesta on riittänyt kisoja ja niitä kiertelemässähän se aika sitten kesällä meni. Vikat ja melkeimpä tärkeimmät kisat, kuten SM-kisat ovat jo ovella ja tästä sarjasta pitkän matkan kisat tuli tänään suoritettua kunnialla loppuun ja kahdenkymmenen joukkoon pääseminen oli hienoa. Kisat kuitenkin loppuvat kahden kuukauden sisällä, mikä on omalla tavallaan helpotus- jää aikaa muullekkin. Treenaaminen ei kuitenkaan pääty ja sitä tulen jatkamaan varmasti entistä kovemmin.


Yhteenvetona fiilikseni syksystä eivät siis ole mitkään ratkiriemukkaat, mutta kaippa se vielä joskus iloksikin muuttuu. Edessä häämöttääkin pian TET- jakso, lisää heppailua, pari treeni leiriä ja sen sellaista. Kisoihinkin tämän "ratsastusvuoden" aikana yritän päästä, mutta näistä tavoitteista ja muusta sen sellaisesta saattekin ihan omaa postausta, kunhan tämä tyyppi pääsee ensin aloittamaan vakiotuntinsa.

~ Amppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti