torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuvia parin viikon takaaOlen hengissä tai jotain, vaikka en ole todellakaan pitkään aikaan julkaissut yhtään mitään. Jostain syystä koneen ääressä istuminen on vähän jäänyt kaiken muun ohella, ja nämäkin kuvat ovat pyörineet ties kuinka kauan keskeneräisessä luonnoksessa... Vaikka tästä kyseisestä päivästä, jolloin nämä kuvat on otettu, on kulunut jo monta viikkoa, ajattelin silti julkaista nämä teidänkin nähtäville.Kokemäen raviradalla oli kiitolaukkalähdöt, joita lähtettiin pienen talliporukan kanssa katsomaan. Innostuttiin myös Ellin kanssa räpsimään läjäpäin kuvia, joista karsin parit kuvat jotakuinkin onnistuneet kuvat tähän postaukseen. Laukkaavien ratsukoiden kuvaaminen oli oikeastaan aika hankalaa, koska hevoset tulivat niin nopeasti kohdalle. Vaikka useat kuvat epäonnistuivat rajausten suhteen, tuli joitakin ihan suht hyviäkin kuvia. Jos joku oli kisaamassa ja haluaa kuvia (otin varmaan kaikista ratsukoista...) niin multa voi niitä kysellä :)


 Kokemäeltä lähdettiin aika hyvissä ajoin, että Elli ja pari muutakin ratsastajaa ehtivät valmennukseensa. Itse valmentaja oli myös mullekkin tuttu, ja oli aika hauskaa seurata tuntia kameran takaa ja kylmätä samalla Aatun jalkoja. Ellillä ja Muffella meni mun silmään todella hyvin, vaikka laukassa olikin pieniä ongelmia.


Silloin kun Muffe osaa seisoa kiltisti paikallaan ja näyttää söpöltä...

Mutta toisinaan se haluais vaan rapsuttaa kaveriaan tai kiskoa syömään...

Tai sitten ei...

Nyt on kerrankin kuvia varmasti ihan riittävästi! Valmennuksen ja poseerausten jälkeen pakattiin Muffe kärryyn ja otettiin nokka kohti yhtä yksityistallia, johon poni meni ylläpitoon pariksi viikoksi. Kotona olin vähän yli yhdeksän, että olipas aika pitkä tallipäivä....

~ Amppa

2 kommenttia:

  1. Jos mulle viitsisit laukkakisoista laittaa kuvia niin olisi todella kiva! Kilpailin muistaakseni numerolla 15? Tummansininen huppari, hevosella vaaleansininen huopa.
    Voi laittaa Facebookissa, Milja Husu tai sähköpostiin milja.husu@gmail.com
    Kiitos paljon! :-)

    VastaaPoista