lauantai 4. kesäkuuta 2016

"No sillai kai"- viikko

Että tota mitenkäs meni viikko noin niinkuin omasta mielestä?


Meidän ei-niin-putkeen mennyt viikko alkoi maanantaista, ihan niin kuin viikot yleensäkin. Meillä ei tosiaan mennyt maanantainakaan ihan putkeen, vaan merenrannassa Nata jäi kiinni / kaatui johonkin mutaan tms., ja mä sain aika reippaasti loikata selästä pois. Vähän jälkikäteen pelästytti, varsinkin kun Nata oli maaston jälkeen kovin varovainen ja ehkä vähä jäykkäkin, kun käveltiin kotiin. Kentällä kuitenkin tamma liikkui puhtaasti.

Tiistaina tehtiin käyntimaasto taas rantaan. Tällä kertaa kaikki meni ihan hyvin, vaikka ilman satulaa mä olinkin liikenteessä, mutta ei siitä lenkistä silti ollut postauksellista kerrottavaa. Keskiviikkona äiti kävi tekemässä tallityöt, kun me oltiin luokkaretkellä Tampereella, missä olikin ihan kivaa kierrellä keskustaa kaverien kanssa.


Torstaina tehtiin lyhyt, rauhallinen maasto (edelleenkin oli niin järjettömän kuuma, ettei kentällä viitsinyt ratsastaa), ja sen jälkeen partiosta oli meidän Roihun leirilippukunnan (RULE) kokous. Paljon uusia naamoja, joiden kanssa nähdään sitten reilun kuukauden päästä taas Roihulla, mitä odotan ihan älyttömästi! Mä todella toivon, että kaikki menee putkeen ja Roihusta tulee yksi mun elämän parhaista viikoista.

Perjantaina olisi ollut kevätjuhla ja kevätkirkko, mutta mulla oli aamulla maha niin järjettömän kipeä ja muutenkin huono olo, etten olisi päässyt varmaan edes ovesta ulos, joten ne jäi tänä vuonna väliin. Illalla sitten kävin tallilla hölkkäilemässä ilman satulaa Natalla, kun oma olo oli jo paljon aamua parempi. Ratsastin silti aika lyhyesti, mutta Nata oli tosi kiva ja sain sen hyvin rennoksi molempiin suuntiin ympyrällä. Perjantain ratsastuksesta jäi siis superhyvä fiilis, vaikka päivä ei muuten mennyt ihan putkeen.


Lauantaina oli todistustenjako. Vaikka aika monet väittivätkin, että mulla numerot huonontuvat, kun aikaa alkaa kulua tallilla enemmän, toisin kuitenkin kävi. Keskiarvo kaikista aineista oli 9,6 ja lukuaineista 9,85, kun jouluna kaikki aineet olivat muistaakseni 9,4 (?) ja lukuaineista 9,75. Lauantaina myös ratsastin Natan, mutta siitä lisää myöhemmin kuvafiilistelypostauksessa.


~ Omppu

2 kommenttia:

 1. Minäkin toivon Roihun onnistuvan hyvin, ja ihanaa ettei tarvitse sitäkään odottaa enää kauaa!!
  Saanko kysyä, että missä alaleirissä majailette, (ja mikä on teidän leirilippukunnan nimi)jos jossain vaiheessa onnistun löytämään sinne. :)
  Ja onnittelut hyvästä todistuksesta!! Kyllä se vaan on niin, että vaikka kuinka opiskeluaika vähenee harrastusten myötä, niin kyllä ne numerot samoina pysyy jos vaan luottaa itseensä! :)
  Minäkin pääsin nyt peruskoulun läpi 9,86 (lukuaineiden) keskiarvolla, vaikka partioon kuluva määrä on kevään aikana noussut ihan liikaa...
  Hyvää kesälomaa!!
  -Isku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän leirilippukunnan nimi on RULE (Ruoripojat, Luvian Loukke, Ulvilan Erätytöt), ja Roihun sivuilta piti ihan luntata, että me ollaan Raiku- alaleirissä ja Orion- kylässä.
   Samoin, onnittelut hyvästä todistuksesta ja peruskoulun loppumisesta! Mustakin tuntuu siltä, että harrastukset vie "liikaa" aikaa koululta, mutta numerot vaan paranee :D
   Ja samoin, hyvää kesälomaa sullekin! :)

   ~ Omppu

   Poista