keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Suunnitelmia kesälle

Miltä tulee näyttämään mun kesäni 2016?


Osaan jo etukäteen sanoa, että tulen viettämään paljon aikaa kesästäni treenaamassa, metsässä juoksentelemassa, eksyilemässä ja kisoissa ympäri Suomea. Ns. tavoitteena pyrin kesän aikana pitämään kehittymistä syksyn isoimpiin kisoihin ja hyvää suoritusta kesänkin kisoista. Tällä kertaa en yritä päästä aina sieltä mistä aita on matalin, vaan oikeasti yrittää tosissani.

Tottakai kesästäni tulee löytymään hevostelua, tallilla pyörimistä niin kuvaamassa kuin vain hengaamassa kavereitten seurana. Se, että kuinka paljon pääsen ratsastamaan, ei ole aivan varmaa, koska luultavasti en enää kovin kauaa käy Pontsoa ja muita vuokraamassa. Tähän on monia syitä, eikä tämäkään päätös ole loppuun asti sinetöity. Ehkä liikuttelen Pontsoa ja muita, tai sitten etsin jostakin hieman rauhallisemman paikan. Ratsastamaan kuitenkin yritän mahdollisimman paljon päästä! Kesän loppupuolelta tulee jälleen löytymään leiri Sammiin, joten ainakin viimeistään sitten siellä.


Aivan varmasti tulen viettämään mahdollisimman paljon aikaa myös kavereideni kanssa reissailemassa, rannalla, kaupungilla, telttailemassa, chillaamassa ja nauttimassa kesästä. Mulla on jo jonkin verran suunnitelmia reissuihin, mutta katsotaan, katsotaan. Tänä vuonna myös tein Summer bucketlistin, mutta tälläkertaa en julkaise sitä tänne, sillä viime vuonna idean toteutus hieman epäonnistui. Viisaampana ja helpommalla itseni päästämällä tälläkertaa pidän sen vihkoni sisällä.
Ehkä loppukesästä tulette kuulemaan, kuinka kävi.

Tottakai kesällä yritän pitää blogiakin omaltakin osaltani hengissä! Bloggaus ja kuulumisien päivittely tuskin tulee siis unohtumaan, vaikka mahdollisimman vähän pyrin sisällä koneen ääressä istumaan. Tänä kesänä aijon mennä ja tehdä, enkä homehtua kotona. Kesäloma on vain kerran vuodessa! Kamera luultavasti tulee kulkemaan mukana paikasta toiseen ja tietenkin puhelimessakin on ihan suhteellisen ok kamera, että kuulumisia pyrin aina kirjoittelemaan kun aikaa ja intoa löytyy.

Hyvää kesää kaikille!

~ Amppa

2 kommenttia:

 1. Mikä leiri sul on sieltä sammista ku mulla on 7. Oon muuten bongannu sut suunnistus kisoista😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä kuinka mones leiri se on, mutta veikkaisin kasia :D
   ~ Amppa

   Poista