tiistai 13. lokakuuta 2015

TB kesä 2015


Kiitos kesä 2015 ja kaikki jotka tekivät siitä ikimuistoisen! ♥


Mun kesäni oli aivan huippukiva kaikkine kommelluksineen ja seikkailuineen, ja tässä postauksessa ajattelin jakaa teille mun kesäni ns. "parhaat palat" ja päivittää teille Summer packet listin lopullisen tilanteen. Toivottavasti jaksatte vielä palata hetkeksi kesäfiiliksiin näin synkän syksyn varjossa :)Tiivistettynä, mun kesäni oli todella tapahtumarikas. Alkukesän ns. isoiksi ja merkittäviksi tapahtumiksi on pakko mainita Leimaus-leiri, Jukolan viesti ja One Directionin keikka. Leimaus oli siis todella suuri suunnistusleiri, joka oli Savonlinnan sunnilla. Siellä vietin ensimmäisen superkivan lomaviikkoni. Jukolan viestissä en itse juossut (mutta ensi vuonna kylläkin, ellei konfirmaatio iskeydy samalle viikonlopulle), mutta olin mukana kannustamassa seuralaisiani ja nauttimassa siitä fiiliksestä, joka siellä oli. Valvottiin kavereideni kanssa kuuden tienoille juoden mustaa kahvia ja seuraten silmä kovana maaliin juoksevia suunnistajia. Kokonaisuudessaan oli kyllä mukava viikonloppu väsymyksestä, sadessäästä ja kovasta telttapohjasta huolimatta! 1D keikasta varmaan olettekin tietoisia ja Omppu kuvasi MyDayn, joka löytyy täältä.

Heinäkuun & loppukesän kohokohdat löytyvät varmastikkin lintsireissuta ft. Elli, ratsastusleiristä ja pikavisiitistä Puolaan. Ratsastusleiristä voi lukea tarkemmin täältä ja Puolasta löytyy lyhyt kuvapostaus täältä.Hevospuolella kesällä ei oikeastaan tapahtunut mitään sen ihmeellisempiä. Yritin ratsastaa aika paljon Pontsolla, jotta saisin ruunaan edes jonkinlaista näppituntumaa, ja sellaistahan sainkin muutamien Ahaa- elämysten kautta! Ratsastin koko kesäkuun itsenäisesti useimmiten kentällä pyörien joko järkevästi tai vähemmän järkevästi, sekä jonkin verran rampattiin laitumen ja tallin väliä epäjärkevillä varustuksilla. Muutamaan kertaan ehdittiin kunnolla käydä maastossa laukkailemassakin. Upilla ja Paavolla ei oikein ratsastelut tuntuneet sujuvan. Upin kanssa oli enemmänkin tahimista erilaisten asioiden suhteen ja Paavon kanssa en oikein löytänyt yhteistä säveltä, vaikka ihan kiitettävästi onnistuttiin paritkin esteet hyppelemään.

Sammissa valvovan silmän alle pääseminen sai kyllä aikaan ihmeitä ainakin Pontson kanssa. Leirin jälkeen osasin liikutella sormiani ja ratsastaa pohkeella kevyesti eteenpäin ilman että istuntani huononi kovin paljoa. Pontson kanssa sujui todella kivasti ja hevonen rentoutuikin eräs kerta todella paljon ja tuntui todella normaalista poikkeavasti kevyeltä. Ehkä siis jotain oli jäänyt mieleen!Tähän väliin olisi varmaan aika hyvä sauma kertoa teille siitä ihmeen Kesäsuunnitelmia -listasta, jonka tein toukokuussa. Yritin aika paljon toteutella noita juttuja, mutta ehkä 15 kohtaa olivat mulle siltikin vähän liikaa, vaikka aluksi luulin, että niitä on liian vähän. Ehkä n. viisi tai enemmän jäi tekemättä. Koska kyseisessä postauksessa vähän niinkuin lupasin että kuvaan joko videoita kaikista noista kohdista ja teen niistä videon, tai/ja kokoan ne yhteiseen isoon postaukseen, niin tässä olisi varmaan hyvä kohta käydä läpi kaikki ne tavoitteet, jotka suoritin kesän aikana :)

1. Mene ilman satulaa maastoilemaan.

Jos ilman satulaa laitumelle ratsastaminen lasketaan, suoritin tämän aika moneenkin kertaan. Ihan itse maastoon ei erikseen ilman satulaa ei kesällä lähdetty.
Todistekuva!

2. Hyppää ilman satulaa.

Pontsolla hyppäsin pariin kertaan ilman satulaa ihan onnistuneinkin menoin ja siitä näette lyhyttä koostetta tämän postauksen lopussa olevalta videolta.

3. Ratsasta pelkällä riimulla tai ilman varusteita.

Laitumelle ja sieltä takaisin ratsastettiin aina ilman kuolainta pelkässä riimu + naru -yhdistelmällä. Hauskaa oli!

Laura & Pave

4. Laukka ilman käsiä.

Tästäkin näette koostetta alla olevasta videosta :)

5. Käy uittamassa hevosta/hevosia.

Sammissa käytiin maastolenkin jälkeen uittamassa hevosia ja se jäikin kesän ainoaksi uittokerraksi.

6. Ole tallilla koko päivä.

Leirillä oltiin tallilla kirjaimellisesti jokapäivä ihan koko päivä, joten ajattelin laskea sen riittäneeksi tämän toteuttamiseksi.
Kassu & Lars

7. Matkusta jonnekkin junalla.

Helsinkiin mennessämme matkustin ensimmäistä kertaa junalla :)


11. Käy jossain huvipuistossaKäytiin Ellin kanssa kertaalleen poikkeamassa Lintsillä. Ihan hurjimpiin laitteisiin ei uskallettu mennä, mutta oli muuten oikein hauska & lämmin kesäpäivä!


12. Matkusta jonnekkin kaupunkiin missä et ole ennen käynyt

Kävin mm. Gdanskissa, jossa en ole koskaan käynyt.14. Mene telttailemaan.

Kävin kesän aikana oikeastaan ihan muutamaankin otteeseen telttailemassa mm. Jukolan viestissä ja Ellin kanssa heidän mökillä.15. Mene piknikille.

Muutaman kerran kävin myös piknikillä vähän eri tarkoituksin. Viimisinä viikkoina käytiin kavereitteni kanssa Yyterin hiekkarannoilla piknikillä synttäreideni merkeissä.


Tässä ne mitä suoritin. Multa jäi siis aika paljon kaikkea tekemättäkin (enkä aijo tehdä icebucketchallengeä tai mitään muuta vastaavaa :D), eli ensi vuonna varmaankin lista tulee olemaan aika lailla lyhyempi! 


One Direction -keikan lisäksi tuli käytyä joissakin muissakin vähän isommissa tapahtumissa, kuten vaikkapa Porin Jazzeilla. Vietin myös aika paljon aikaa kavereideni kanssa siellä sun täällä. Loppukesästä mulla oli vielä yksi suunnintusleiri, jonka jälkeen koulu alkoikin aivan liian pian!

 Tähän loppuun pläjäytän lyhyen ja onnettoman videon. En tosiaankaan jaksanut panostaa paljoa, mutta siitä näkee kuitenkin aika selkeesti jotakin kivoja juttuja mun kesästäni + tavoitelistan juttuja:~ Amppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti