perjantai 16. lokakuuta 2015

Ärsytystaso 2000

Mä en tiedä edes, mikä ärsyttää.


Torstaina oli tarkoitus ottaa vähän hyppyjä, käyden läpi tärkeimpiä asioita lauantaita varten ja korjaten isoimpia ja mahdollisesti kisojen kannalta olennaisimpia virheitä. Äiti oli kuvaamassa, mutta vähän hämärtyvän illan takia kuvat eivät onnistuneet, joten tässä(kin) postauksessa kuvat ovat toisilta ratsastuskerroilta.

Verkassa Selma tuntui tosi hyvältä, taivutukset onnistuivat volteillakin ihmeen hyvin ja ravissa poni ravasi hyvissä pätkissä oikein päin. Laukat menivät vähän niin ja näin, vasempaan tuli taas vastalaukkoja, vaikka koitinkin Selmaa taivutella mahdollisimman hyvin.

Aiettä, eka laukkakuva meistä. Onneksi tästä ollaan tultu jo ylöspäin.

Vaikka itse olin verkkaan ihan tyytyväinen, se ei ilmeisesti näyttänyt yhtä hyvältä. Anne joutui useampaankin kertaan huomauttamaan, että mun pitäisi ratsastaa. Siinä vaiheessa, kun piti lähteä ottamaan yksittäisiä hyppyjä ristikolle, homma levahti käsiin. En saanut vasenta laukaa nousemaan millään, joten tasan yhtäkään hyppyä ei otettu, ennen kuin otettiin välikäynnit ja alettiin miettimään rataa.

Kun saatiin pohdittua kentällä olleista esteistä kasaan jonkunlainen rata, otin yhden yksittäisen hypyn ja lähdin tulemaan rataa. Tulin sen ensin kerran, ja etukäteen pystyin aika hyvin sanomaankin, missä kohdassa tulee vaikeuksia. Neljästä esteestä yksi hypättiin paikallaan ja toinen muuten vaan mielenkiintoisesti. Tulinkin nämä kaksi estettä uudestaan, ennen kuin poni sai kävellä.


Käyntien jälkeen hypättiin sama rata, johon lisättiin vielä kaksi hyppyä. Selma toimi edelleen tosi kivasti eikä yksikään hyppy ollut kovin huono. Aina, kun Selma tajusi, että edessä on este, sitä piti pidättää ihan kunnolla, mutta samalla ratsastaa jalat mahdollisimman hyvin kiinni, jotta esteestä mennään yli. Mä en tiedä, rokottaako Selma enää niin herkästi jokaisesta virheestä, mitä tekee ennen estettä, mutta meidän ensimmäinen estetunti on vaan jäänyt vähän liian elävästi mun mieleen... :D

Tunti tosiaan meni hyvin, mutta tunnin jälkeen fiilis ei silti ollut kovin hyvä. En tiedä oikeastaan, mikä ärsytti, mutta kotona vaan makasin lattialla ja suttasin ruutupaperia, kun ärsytti niin paljon... :D

~ Omppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti