perjantai 10. heinäkuuta 2015

Fiilisvideo ♥

Tämä video on ollut ladattuna Youtubeen jo hetken, mutta en vaan ole saanut sitä julkaistuksi. Mihinkään postaukseen se ei tunnu sopivan, mutta silti halusin julkaista sen, ihan vain siksi, että sen editoimiseen meni vähän enemmän aikaa, kuin normaaliin tuntikoosteeseen. Vaikka editointi aika alkeellista onkin, itse tykkään varsinkin videon mustavalkoisesta osuudesta, johon on koottu hetkiä, jolloin ei vaan mennyt ihan kuin Strömsössä. Olen tällä hetkellä Zilpalla vuokrausleirillä, joten tämä postaus on ajastettu :)

Postaukselle en tosiaan keksinyt otsikkoa enkä videolle nimeä, joten olkoon näin sitten...~ Omppu

3 kommenttia:

 1. Ihana video! Millaista Zilpan vuokrausleirillä oli ja ketä vuokrasit? Ja saiko siellä kaverin kanssa vaihtaa vaikka koulutunniksi vuokrahevosta (jos hevonen on oikean kokoinen eikä esim. liian pieni tai vaikea)? Ja oliko tavallisilla koulutunneilla jonkinnäköinen valvonta/ohjaus? Tässä nyt oli aika outojakin kysymyksiä, mutta en oo löytänyt mistään vastausta näihin mun "hienoihin" kysymyksiin (joista suurin osa on aika tyhmiä ja vastaukset päivänselviä). Ja kyselen koska menen ensi viikolla Zilpalle vuokrausleirille ja vähän jännittää...
  PS. Mun mielestä sun kannattaisi koittaa Akua valmennukseen, koska teidän yhteistyö näyttää tosi hyvältä! Ja olet sille sopivan kokoinen (tai siltä se ainakin näyttää) ja jos Dollinkin terveys on vaakalaudalla, mutta saat tietenkin itse päättää vaihdatko Akuun vai et. Jossain postauksessa taisitkin mainita että Aku tarvitsee oikeanlaisen ratsastajan niin tarkoitatko esim. helläkätistä vai millaista? Kuitenkin bloginne on todella kiva, postaukset selkeitä ja kuvat hyvälaatuisia. Mistä muuten tunnet Ampan? Ja teetkö postauksen Zilpan leiristä? Kiitos jos viitsit vastata mun tyhmiin kysymyksiini :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vuokrausleirillä oli oikein kivaa, ja mulla oli vuokraponina Dolli, estetunneilla sitten joku muu. Hevosta sai kaverin kanssa vaihtaa esim. yhdeksi tunniksi, kunhan työmäärät hevosilla pysyi samoina, ja juuri kun hevonen on suunnilleen oikean kokoinen eikä ihan liian hankala. Itsenäisillä sileänratsastuksilla meillä oli isoset valvomassa, joista toinen opiskelee harrasteohjaajaksi, hän myös piti yhden koulutunnin meille.

   Kiitos paljon kehuistasi, ja turhaan jännität! Taisin nähdäkin sut tänään tallilla, tai ainakin näin jonkun verran vuokrausleirille tulevaa porukkaa, tosi jännä miettiä, että joku noista on voinut lukea mun blogia (muutamakin kommentti on tainnut tulla jälkimmäiseen vuokrausleiriin liittyen, ja päälle puolet leiriläisistä taisin nähdä) :D Mutta tosiaan, Akulle sopivaa ratsastajaa ja ratsatustapaa on hankala kuvailla, mutta ainakin pehmeä ja tasainen käsi ja päättäväisyys sekä se, ettei esim pohje jää puristamaan, on tärkeitä ominaisuuksia. Dolli on kumpparien ansiosta huomattavasti parempaan päin! :) Ampan tunnen vuodelta 2012 Sammin leiriltä, missä kaverustuimme. Teen ilman muuta Zilpan leiristä postauksen! :) Ja muista, ettei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. Vastaan itse mielelläni myös Zilpaa, sen leirejä ja hevosia koskeviin kysymyksiin niin hyvin, kuin pystyn. :)

   ~ Omppu

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi :)! En nähnyt sinua tallilla sunnuntaina (tai en ainakaan tunnistanut sinua). Mutta toivottavasti pääset pian hyppäämään Dollin kanssa! :)

   Poista