maanantai 6. heinäkuuta 2015

MyDay 2.7


Löysin mun kamerasta macro ominaisuuden :)

Pari sanaa videosta ja itse päivästä:

Mun paheeni on sönköttäminen ja asioiden toistaminen, joten jos haluat välttyä tältä (ja ylimääräiseltä höpöttelyltä yms..), skippaa videosta 0:38-3:33. Kameralle puhuminen ei tosiaankaan ole mun alaani, mutta ajattelin pelkän asioiden kuvaamisen ja musiikin päälle plänttäämisen sijasta kokeilla kameralle höpöttämistä, jolloin videosta tuli mun mielestä mukavampi katsoa. Editointi on mitä on, sillä jouduin sotaan mun järkkärin videoiden ja editointiohjelman kanssa, joka ei halua leikata niitä oikeista kohdista. Puhelimella kuvattuja klippejä on helpompi leikata, joten taidan seuraavalla kerralla kuvata MyDayn kokonaan puhelimella, vaikka laatu on mitä on. 
Kertokaa ihmeessä haluatteko jatkossakin MyDay:tä kuvina tai videona?

Elli ja Upi

Itse päivästtä sen verran (jos ette jaksa video katsoa) niin mentiin vuokraamaan poikkeuksellisesti kolmen ratsastajan voimin, eli Elli tuli siis tällä kertaa mukaan. Vuokrattiin Umore, Paavo ja Pontso, ja menin itse siis Pontsolla. Oli todella lämmin päivä, joten ajattelin ratsastaa ilman hanskoja, joka oli hyvin huono idea, sillä mulle tuli sormeen hiertymä (siis lähti nahka sellaselta soikion muotoiselta alueelta). Mulle on käynyt näin joskus aijemminkin, mutta tyhmä kuin tyhmä. Hiertymä oli todella kivulias koko loppupäivän, joten en varustamis/pois otto/pesu- hetkiä ehtinyt/jaksanut kuvata. Pontso oli ratsastaessa todella energinen ja ihan mukavan tuntuinen. Väännettiin kentällä reilu tunti koulukiemuroita ötököiden kiusattavana ja ratsastuksen jälkeen pestiin hikiset hevoset. Saatiin myös lähteä viemään Upia laitumelle, jonne Elli siis ratsasti. Talleilun jälkeen lähdin suunnistamaan ja loppuillalla en oikeastaan tehnyt mitään järkevää..

Jos nyt ois selitetty jo ihan tarpeeksi ja päästäisiin vaikka itse videoon? :)
~ Amppa

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Osaaks sanoa, mistä oot hankkinut noi sun ratsastushousut? Näytti tosi joustavilta ku esittelit vaattees :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun suurin osa ratsastushousuista on kirpparilöytöjä, eli nämä punaiset on siis sieltä. Ne on TuffRider merkkiset ja aivan super joustavat, eli todella mukavat jalassa ja niissä on hyvä ratsastaa :)

   ~ Amppa

   Poista