sunnuntai 21. helmikuuta 2016

"Sä olet niin sairas"

Jos Bloggerin ajastustoiminto toimii, olen silloin, kun tämä postaus ja video ilmestyvät blogiin, rippileireilemässä Tampereella. En pysty siis vastaamaan kommentteihin tms., ja tämän viikon aikana ilmestyvät kirjoittamani postaukset ovat ajastettuja.


Tuossa joku aika sitten tuntui siltä, että mun on pakko saada sanottua asiani. Toistan itseäni ja hoen öötä enemmän, kuin laki sallii, mutta jos siitä huolimatta haluat katsoa, kun todella puran ärsytystäni videolle, niin tässäpä se video olisi. Vaikka välillä ehkä tuli vähän tunteella tuo selitys, niin mahdollisimman paljon asiana pyrin videon pitämään. Jos jotain jäi epäselväksi, kysyminen on aina sallittua! Ja vaikka hoenkin pelkistä harrastuksista koko videon, samat ajatukset soveltuvat tosiaan myös muihin ennakkoluuloihin. Kiitos jos jaksatte katsoa, tätä videota oli kiva kuvata ja editoida, joten mikäli joku jaksoi katsoa ja haluaisi nähdä uudestaankin allekirjoittaneen naamaa videolla, voin ilman muuta joskus jostain muustakin aiheesta selittää.Ai niin, mä tein muuten Instagramiin tilin heppajutuille, mitä kautta siis pääsee vielä vähän enemmän seuraamaan mun heppailuja. Jos jotakuta kiinnostaa, niin @oonajanata pitäisi löytyä! Esim. kisoista tulee varmaan fiiliksiä jo paikan päältä, kun joskus postauksen kirjoittamiseen saattaa mennä useampia päiviä.

~ Omppu

4 kommenttia:

 1. Tosi hienosti muodosteltu video!
  Toit asiat selkeästi esille ja puhuit täyttä asiaa!
  Mielellään katsoisin videoitasi jatkossakin! :)
  -Isku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, taidanpa joskus jatkossakin koittaa kuvata jotain mielipidettä videolle, sillä tämän kuvaaminen ja editoiminen olivat yllättävän helppoja juttuja, vaikka videon pituus vähän venähtikin siitä muutamasta minuutista likemmäs varttiin... :D
   ~ Omppu

   Poista
 2. Tosi hyvät esimerkit ja hyvin selitetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua todella jännitti tämän videon julkaiseminen, sillä ajattelin, että muutamassa kohdassa asia tuli kyllä esitettyä todella tunteella, ja mietin, miten pystyn selittämään asioita, jotka ovat mulle itselleni jo melko selviä kuuden vuoden lajikokemuksella, mutta kiva kuulla, että onnistuin :)
   ~ Omppu

   Poista