keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Torstain Ringoilut

Okei, miksi tämä monen viikon hiljaisuus?

Syy on niinkin yksinkertainen, että mulla oli yhdellä viikolla neljä koetta, jotka tarvitsivat runsaasti aikaa lukemiseen, sekä sitten vielä viime viikolla koko viikon kestänyt Ruotsin reissu, mistä ehkä voin kertoa jotakin jossain vaiheessa. Voitte hyvin uskoa, että kauheesti ei ole ylimääräistä aikaa ollut. Siksipä siis nämä seuraavat postaukset tämä mukaan lukien, ovat täynnä vanhaa, aikoja sitten tapahtunutta asiaa. Kahden viimisen kouluviikon kunniaksi yritän olla aktiivisempi, jossa saan nämä alta pois!


Ajattelin ensin kertoa teille vähän kattavemman selityksen tästä päivästä, mutta tälläkertaa kerron teille vähän suurpiirteisesti meidän hauskasta höntsäilypäivästä. Omppu tuli jälleen pitkästä aikaa kuvaamaan, joten saatte nyt todellakin pitkästä aikaa uusia kuvia!

Parisen viikkoa sitten lähdettiin Lauran kanssa pitkästä aikaa vuokraamaan. Ratsuina olivat tälläkertaa Ringo & Upi. Meillä ei ollut oikeastaan sen kummempia suunnitelmia, että mitä tehtäisiin, mutta jotenkin päädyttiin loppujen lopulta hyppelemään.


The könötys
Ringolla ei tuntunut olevan oikein hyvä päivä. Aluksi se kiukutteli aika paljon, mutta pukkeja ei onneksi tullut kovin montaa koko päivän aikana. Ruuna ei olisi oikein jaksanut vaivautua liikkumaan reippaasti eteenpäin, joten ensimmäisen puolentunnin aikana yritin saada liikettä hevoseen. Välillä Ringo alkoi liikkumaan ihan hyvin, mutta suuremman osan ajasta hevonen oli kuin täi tervassa.Kun olin herätellyt hevosta hieman laukassa molempiin suuntiin, alkuperäisestä ajatuksesta poiketen otin muutaman hypyn mini ristikolle ja toiselle miniesteelle. Esteille oli myös vähän ongelmaa energian kanssa, mutta muutamat ihan semi onnistuneet hypyt tulivat tällekkin.

Hei olen kirahvi


Hypättiin ristikkoa vähän molempiin suuntiin vuorotellen ja siinä taisin jonkinnäköistä Ompun suunnittelemaa tehtävääkin toteuttaa, mikä ei tosin onnistunut kovinkaan hyvin. Ringolle iski jälleen jossain kohtaa jokin kiukuttelumoodi päälle ja sieltä tuli hieman pukkeja, mutta pääasiassa poni oli ihan nätisti.
Hyppelyiden jälkeen verkattiin hetki kentällä, ennenkuin lähdettiin pitkästä aikaa pöffille laukkailemaan. Matkalla tälle kivalle laukkasuoralle törmättiin käärmeeseen, joka onneksi pötki metsän puolelle. Ringo oli vähän täpinöissä, koska tiesi minne oltiin menossa ja oli hieman levoton, mutta pysyi kuitenkin lapasissa kun lähdettiin laukkaamaan. Laura ei päässyt edes Upin kanssa kunnolla laukkaamaan, koska oltiin Ringon kanssa edellä vissiin niin hitaita :D
Lyhyen maasto-osuuden jälkeen Omppu vielä vähän loppuverkkasi Umorea ja minä luovutin Ringon seuraavalle ratsastajalle, jolla hevonen päätti sitten olla oikein mallikkaan energinen. Ringo siis selvästikkin vaatii kunnon herättelyn, ennenkuin hevonen alkaa toimimaan mallikkaasti.


~ Amppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti