torstai 11. helmikuuta 2016

Laskiaistiistain MyDay

Kuukauden vlogia pukkaa, tällä kertaa heti alkukuusta, koska riparia edeltävä viikko menee todennäköisesti panikointiin, riparilta nyt voi olla vähän hankala kuvata yhtään mitään ja riparin jälkeen tätä kuuta on jäljellä kolme päivää (eli olen riparilla 20.-26.2, jolloin blogiin tulee mun osaltani vain ajastettuja postauksia). Halusin ehtiä myös kasaamaan tämän MyDayn ihan rauhassa, joten kuvasin sen jo laskiaistiistaina.

Ja edustava kännykkäkuva Natasta keskiviikolta, satoi vettä...
Mitäpä sitä turhia höpöttelemään; Natailua, melkein myöhästyminen koulusta, smoothiepuuroa ja muuta yhtä fiksua, niistä koostui mun laskiaistiistai. Jos tarkemmin kiinnostaa, kannattaa katsoa alla oleva videopostaus, ja jos ei, sen voi jättää katsomatta. Tällä kertaa vähän vähemmän allekirjoittaneen naamaa, kuin viimeksi, ja huomattavasti enemmän Nataa. Vähän pitkäksi venähti tämäkin, mutta mikään pakkohan ei ole katsoa, jos siltä tuntuu. 



~ Omppu

3 kommenttia:

  1. Kivoja nää videot, joita on tullutkin nyt tosi aktiivisesti! Videossa oli vaan se hieman hankala, että sun puheet kuulu kovin hiljaa ja musiikki aika kovaa. Tosin mulla aina sama ongelma kun en saa tolla mun muokkausohjelmalla ääntä paljoakaan kovemmaksi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon kans ite huomannut saman ongelman, ääntä ei tunnu saavan tarpeeksi kovalle vaikka miten yrittäisi, varsinkin, jos olen alunperinkin puhunut vähän turhan hiljaa. Ehkä pitäisi vaan opetella puhumaan videoille tosi kovalla ja selkeällä äänellä ja laittaa musiikit tosi hiljaiselle sitten videota editoidessa... :)
      ~ Omppu

      Poista
    2. Niin juu ja pakko vielä lisätä, että kun ennen YouTubeen lataamista katsoin vielä, noi puheet kuului jostain syystä kovempana, kuin nyt. Puhuin vissiin muutenkin tosi hiljaa suunnilleen koko videon puhepätkät, ja jotain oli pakko jättää poiskin, kun en itsekään saanut mitään selvää, mitä selitin :D
      ~ Omppu

      Poista