tiistai 22. syyskuuta 2015

Kesä 2015

KIITOS.


Vuokrausleirin leiriporukka ♥
Kiitos kaikille, jotka oli mukana tekemässä tästä kesästä juuri sellaisen, kuin se oli. Viime kesä oli älyttömästi parempi, mutta varsinkin hevosten kanssa mä olen tehnyt pari päätöstä, joita mä en kadu, enkä tule todennäköisesti hetkeen katumaan. Ne oli päätöksiä, joita mä en olisi koskaan uskonut tekeväni, mutta samalla mä sain myös mm. mahdollisuuden alkaa vuokraamaan Selmaa.


Tiivistettynä; ensinnäkin kesä 2015 ei ollut kaikilta osin hyvä kesä. Niitä asioita mä en tänne ole todellakaan kertomassa, mutta hepparintamalla kesä oli lähinnä sekava. Vuoristorataa, joka meni koko alkukesän heinäkuun alkuun / puoleenväliin asti alaspäin. Izkuleiri, josta ei koskaan postausta tullut, meni estepuolella miten meni. Sen aikana mä vaan totesin, että ei tää vaan enää kiinnosta, ja päädyin lopettamaan estevalkut ja puomijumpat. Koulupuolella rataharkat meni älyttömän hyvin, ja olin tosi tyytyväinen Dolliin.


Kun mä uskalsin myöntää, että estevalkut ei vaan enää tunnu mun jutulta, ja haluaisin päästä kehittymään muutenkin, pääsin ratsastamaan yhden tunnin Annen hevosella, Natalla. Kyseessä on siis huippukiva tapaus, ehkä jopa kivoin hevonen, jolla olen ikinä ratsastanut. Tämän jälkeen meni viikko tai pari, kun Anne kysyi, haluaisinko kokeilla Selmaa vuokrausmielessä, ja lopulta äiti suostuikin siihen, että menisin Selmaa kokeilemaan. Olisihan se pitänyt tietää, että tallilta lähtiessä mulla oli kuin olikin vuokrahevonen, vaikka ensimmäinen ratsastus tuntuikin menneen enemmän tai vähemmän penkin alle. Jollain tavalla Selma silti onnistui vakuuttamaan mut siitä, että sen kanssa treenaaminen voisi olla mukavaakin, ja nythän, vasta pari kuukautta hevosta vuokrattuani, voin sanoa, että muutaman kerran olen lähtenyt tallilta kestohymy naamalla.


Vaikka heppakesäänkin mahtui monta asiaa, jotka oli syvältä, silti mä en tavallaan voisi olla tyytyväisempi (ellei lasketa sitä, että Dolliparka oli könkkönä lähes koko kesän). Muutama pieni ja muutama iso asia kesän aikana tekivät siitä tärkeän kesän, jota en halua unohtaa. Kiitos siis kaikille, jotka oli millään tavalla mukana mun kesässä 2015! ♥

"Oona on värjännyt hiuksetkin vaan näitä kisoja varten et näyttää hyvältä Dollin kans", no ehkei ihan kuitenkaan :D
Loppuun vielä jonkunlainen MyDay yhdestä kesän parhaista päivistä (varoitus: jos et voi sietää One Directionia, nuotin vierestä laulamista, hysteeristä kiljuntaa tms. kannattaa tämä kooste jättää katsomatta). Tämän editointiin en ole mitenkään erityisesti panostanut, vaan kyseessä on "videopätkät peräkkäin ja valmis"- tyylinen video.


~ Omppu

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ihanaa ku oot postannu nyt tosi aktiivisest. Sun postauksii on niin kiva lukee♥♥♥

  VastaaPoista
 2. mäkin olin zilpalla leirillä mutta vaan ykkös ja seutraavan viikon olin lusaareilla töissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sut mä varmaan muistankin, eks sä ollutkin töissä ennen niitä aluekisoja? :)
   ~ Omppu

   Poista
  2. juu olin ja nyt olen nuorisotoimikunnassa mukana eli 31.10 todennäkösesti nähdään jossei jopa aikasemmin

   Poista
  3. kirjoitan muuten omaa blogia mun uudesta hevosesta http://katariinajaraduga.blogspot.fi/

   Poista
  4. Juu, oonkin liittynyt jo sun blogin lukijaksi, kiva blogi sulla :)
   ~ Omppu

   Poista