perjantai 11. syyskuuta 2015

Suomenratsujen kuninkaalliset 2015

Kiitos älyttömän mahtavasta päivästä!


Alunperin mun piti kuvata päivästä MyDay, mutta perjantaiaamuna olin puoli kuuden aikaan sen verran silmät ristissä, että videopostauksen kuvaaminen vähän jäi... Kuvia tuli kuitenkin Ypäjän reissun aikana räpsittyä enemmän kuin tarpeeksi, joten niille olisi siis pyhitetty tämä postaus. Jos tässä postauksessa on oma / hevosesi kuva, ja haluat, että poistan sen, kommentoi ihmeessä alle, niin poistan kuvan. Kaikista ratsukoista löytyy myös lisää kuvia, niitä voin lähettää sähköpostilla (laita tässäkin tapauksessa kommenttia alle, mistä ratsukosta ja mihin sähköpostiin lähetän kuvat). Koulukuvat ovat 4-6v. suokkien koululuokasta (Helppo C).

Aamulla oli ihan järjettömästi sumua :O















Estekuvat on otettu jostain 70cm luokasta perjantaina, sen tarkempaa tietoa mulla ei luokasta oikeastaan ole. Estekuvia ei oikeastaan olekaan kovin paljoa, sillä esteitä me ei katsottu kovin kauaa, ennen kuin lähdettiin Ypäjältä Poriin päin.











Tiivistettynä: Perjantai 4.9 oli paras päivä pitkään aikaan. Illalla, Ypäjältä kotiutumisen ja melkein nukahtamisen jälkeen suunnattiin vielä LuSarin järjestämään keilausiltaan, missä oli myös tosi kivaa. Ypäjän reissu oli kyllä unohtumaton kokemus, oli vaan älyttömän hienoa päästä hämmästelemään "ison maailman kisatouhua", ja ihan varmasti joskus mahdollisuuden tullen olen menossa katsomaan Suomenratsujen kuninkaallisia uudestaankin. Toivottavasti ensi kesänä pääsen mahdollisimman monta kertaa katsomaan ja kuvaamaan isompia kisoja esim. Ypäjälle! :)

Mielipide keilaamisesta, vaikka enhän mä keilata enää osannutkaan :D
~ Omppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti