sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Voittajafiilis ♥

Torstaina me loikattiin taas Selman kanssa.
Oli muuten kivaa.
Mieletön voittajafiilis koko tunnin ja sen jälkeen.




Verkkailin käynnissä ja ravissa ensin vähän aikaa, hakien Selmaa rentoutumaan niskastaan, ennen kuin aloin tulla linjaa, jossa oli kaksi puomia ja puomikasa. Ensimmäisellä kerralla Selma loikkasi puomikasan vähän oudosti, mutta tämän jälkeen tahti alkoi pysyä puomeillakin todella hyvin. Niinpä lisättiin tehtävään puomien jälkeen pysähdys suoraan ravista.


Kun tämä tehtävä sujui ravissa, mihin tarvittiin yllättävän vähän toistoja, sillä sain Selman myös pysähtymään melko hyvin, tehtiin samaa toiseen suuntaan. Molempiin suuntiin meni oikeastaan yhtä hyvin, mistä olin positiivisesti yllättynyt, sillä silloin kun aloin vuokraamaan Selmaa, tuntui, että heti kun vaihdettiin suuntaa kaikki levahti käsiin myös käynnissä ja ravissa. Kun näitä ravipuomeja oli aikansa hinkattu, käveltiin välikäynnit.



Tämän jälkeen siirryin tulemaan samaa tehtävää laukassa. Jossain välissä Anne kävi nostamassa ristikkoa pari pykälää, ja sen jälkeen tuli taas muutama kummallinen hyppy, ennen kuin sain kiinni siitä, miten Selmalla pitäisi hypätä ja millaisessa tahdissa se pitäisi tuoda esteelle, että päästään myös esteen jälkeinen puomi laukassa. Selman kanssa meillä nimittäin suurin ongelma on ehkä se, että vauhti tipahtaa esteen jälkeen, kun jään itse tuijottamaan liikaa estettä. Tällä kertaa ei nimittäin tullut yhtäkään kieltoa eikä tiputusta (eikä edes tilannetta, jossa poni meinasi kieltää), sen verran hyvin Selma liikkui (ja muistin ratsastaa esteelle pohkeet kiinni). Kyllä se poni halusi hypätä, sen siitä ainakin huomasi! 



Pysähdykset eivät heti sujuneetkaan niin hyvin laukassa, mutta lopulta nekin lähtivät sujumaan paremmin. Muutaman kerran tultiin puomit ja ristikko tosi hyvin, mutta mukaan mahtui myös huonoja hyppyjä ja ratsastajan mokailua enemmän kuin tarpeeksi. Silti olen tosi tyytyväinen Selmaan, sillä se oli jo ihan eri fiiliksellä menossa yli kuin kesällä. Ihan mahtava hevonen! Vaikka este ei iso ollutkaan, taisi meillä molemmilla olla silti tosi hauskaa, tai ainakin ratsastajalla... Kun tehtävä sujui laukassakin molempiin suuntiin, loppuverkkailin Selman ja sitten lähdettiinkin jo kentältä pois sadetta pakoon. Onneksi meidän tunnin aikana ei satanut ainakaan kovin paljoa :D


Maapuomin ylitys ja ponin hämmästyttävän nopea itsensä kerääminen, ettei lennetty turvalleen kentän hiekkaan
Mun on vaikeaa tajuta, että olen vuokrannut Selmaa vasta pari kuukautta, sen verran ollaan tultu jo eteenpäin siitä, mistä lähdettiin. Koulussakin meidän luokkalaiset kuulee Selmasta joka päivä (joko siitä että se oli eilen / edellispäivänä / viime viikolla niin super tai että olen tänään / huomenna / ylihuomenna / ensi viikolla menossa ratsastamaan sillä). On se poni nykyään niin iso osa mun heppailuja ♥


Kuvasin muuten tänä päivänä myös jonkunlaisen MyDayn, jos jotain kiinnostaa katsoa. Itse asiassa yllättävän vähän vaivaa oli jonkulaisen kokopäivän videopostauksen kuvaamisessa, eli jos kukaan jaksaa näitä katsoa, voisin näitä kuvata useamminkin. Tämän videon editointi vähän ontuu muutamassa kohdassa, mm. lopussa menee musiikki vähän mun puheen päälle. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte :)



~ Omppu

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja tee vaa joku toinenki päivä myday, tätä oli kiva kattoo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) MyDayta oli tosi kiva kuvata ja editoida, joten voisin kyllä tehdä toistekin! :)
      ~ Omppu

      Poista